Η εταιρία Wear a Mask ξεκίνησε την δραστηριότητά της με την εμφάνιση του νέου κορονοϊού COVID-19 στην παγκόσμια πραγματικότητα. Η οικογένειά μας δραστηριοποιείται στον τομέα του ιματισμού, της κατασκευής παντελονιών (jeans) και γυναικίων ρούχων από το 1986. Το 2016 κάναμε την είσοδό μας στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης, κατασκευάζοντας τα δειγματολόγια για τους μεγαλύτερους εμπόρους υφασμάτων και κουρτινών στην Ελλάδα.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε στην παραγωγή, τον σχεδιασμό και την διαφήμιση προϊόντων, θελήσαμε να συμβάλλουμε σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο και δεδομένης της έλλειψης μέσων ατομικής προστασίας, με τον δικό μας τρόπο.

Στη Wear a Mask σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς 100% ελληνικές βαμβακέρες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προστασίας και θήκες μεταφοράς ενάντια στις ρυπογόνες ουσίες της ατμόσφαιρας και τα αεροσταγονίδια τρίτων, υποαλλεργικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι μάσκες μας αποτελούνται από δύο στρώσεις πιστοποιημένου βαμβακερού υφάσματος πυκνής ύφανσης ή από συνδυασμό βαμβακιού και οργανικού υφάσματος. Το ελαφρύ βάρος σε συνδυασμό με τον μαλακό και ελαστικό δακτύλιο κάνουν τη μάσκα πιο άνετη και εφαρμόζεται καλύτερα. Διαθέτουν επίσης στο επάνω μέρος ενσωματωμένο επιρρίνιο έλασμα για άψογη εφαρμογή στη μύτη.

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε (ύφασμα, μελάνια εκτύπωσης, επιρρίνιο έλασμα) είναι πιστοποιημένες και συνάδουν με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Back to Top
error: Content is protected !!
Καλάθι Αγορών
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.